Skip to main content

Love your Brainflow

The Other Brains tilbyder et onlineforløb på 12 trin til dig, der ønsker at skabe bedre kontakt til din krop og flow’et mellem dine tre hjerner. Vi kalder det Love your Brainflow.

DU FÅR nyttig viden, øvelser og brugbare indsigter omkring kroppens indre sprog og budskaber, så du bedre kan mærke dig selv og sætte ord på det, du mærker! Vi ønsker at skabe begejstring i forhold til kroppens potentiale for selvhelbredelse og regulering af stress- og energiniveau. 

Dette onlineforløb er til dig, der er nysgerrig på kropslige måder at skabe balance, samt ønsker mindre stress og mere overskud i hverdagen.

Hele dette onlineforløb er serveret i lette overskuelige tekster, lydfiler for dig, der hellere vil lytte end læse, undervisningsvideoer med øvelser og teknikker, meditationer og illustrationer.

12 små skridt for mennesket – ét stort skridt for menneskeheden

Du ønsker bedre kontakt til din krop og du ønsker hjælp til at forstå din krop bedre! Du føler dig måske udmattet og stresset, men er træt af kun at tale om tingene – nu kan du mærke, at kroppen kalder på dig!

Dette er vejen og vi går den sammen. De næste 12 trin vil i samspil med hinanden både giver dig brugbar viden, samt de rette øvelser og værktøjer til at skabe en bedre samhørighed med din krop.

En forandring hvor du vil føle dig mere helstøbt, mærke et større overskud og hvor du i højere grad vil komme i kontakt med din krop, dit sind og i sidste ende vil opleve Brainflow som en naturlig del af din dagligdag.

I vores 12 trins onlineforløb kommer du igennem følgende:

 • 1: Velkommen til Love your Brainflow

 • 2: Dine tre hjerner
 • 3: Kend dit nervesystem
 • 4: Ro på med vagusnerven
 • 5: Træk vejret
 • 6: Du er et stykke natur
 • 7: Fra mund til bund
 • 8: Samarbejd med kroppen
 • 9: Energiregnskab
 • 10: Hvad fylder du din tid med

 • 11: En del af noget større
 • 12: Refleksion og fejring

Skab kontakt til de tre hjerner

Når vi taler om at mærke efter, taler vi ikke om en konstant overvågning af signaler fra kroppen (for det stresser!) Vi taler om at skabe og bevare en god kontakt til dine tre hjerner. Jo bedre kontakt du har til din krop og dit Brainflow (altså flowet mellem dine tre hjerner), jo højere kropsbevidsthed og tryghed vil du opleve. Dette giver dig en hurtigere vej til en sund og nødvendig regulering af dit nervesystem og derfor vil du stå mere roligt og funderet og træffe bedre beslutninger ud fra dine værdier.

Hvem henvender Love your Brainflow sig til?

Love your Brainflow er et 12-trins forløb, som henvender sig til alle, der ønsker bedre kontakt til deres krop, og som lige så er nysgerrige på at forstå kroppen bedre. Det er altså både relevant for private og for ledere, der ønsker at udvikle og løfte sine medarbejdere. 

Hvis du kan genkende dig selv i de følgende udsagn, er Love your Brain den rette løsning for dig. 

 1. Du føler dig udmattet og stresset
 2. Du vil gerne have bedre kontakt til din krop
 3. Du har brug for hjælp til at forstå din krop
 4. Du er træt af quick-fix og plastre på såret
 5. Du er klar til at mærke en forandring
 6. Du er klar til at tage ansvar og blive klogere på dig selv
 7. Du er klar til at øge din livskvalitet
 8. Du er klar til at stå stærkere og træffe bedre beslutninger

Hvis du kan nikke genkendende til de ovenstående udsagn, vil vi gerne hjælpe dig. I forløbet har vi udvalgt og tilrettelagt lige præcis den viden, som du har brug for, samt implementeret konkrete øvelser og teknikker, der får dig i kontakt med kroppen.

Er DU klar til Love your Brainflow?

Inden du siger ja tak til at deltage på onlineforløbet Love your Brainflow, vil vi gerne forberede dig på, at du lige nu står overfor muligheden for at få ny viden, nye indsigter og nye redskaber til at komme i bedre kontakt med din krop og at alt dette vil kunne skabe forandringer i dit liv!