Skip to main content
30. okt 2023

Kropsterapi

The Other Brains tilbyder kropsterapi til mellemstore og store virksomheder. Det er til virksomheder, som drømmer om at skabe en mærkbar forandring for deres medarbejdere. Gennem vores stresskoncept tilbyder vi forløb og redskaber, som bidrager til ledelsens og medarbejdernes holistiske forståelse og selvindsigt og på den måde inviterer til at arbejde med de processer, der fremmer helbredelse og personlig udvikling. Vores fornemmeste opgave og mission hos The Other Brains er at inspirere og invitere til større selvbevidsthed hos mennesket. 

Vil du skabe trivsel på din arbejdsplads? Så start allerede i dag

Kropsterapi skaber forbindelse og forståelse mellem krop og sind

Kropsterapi fokuserer på forbindelsen mellem kroppen og sindet. Denne terapiform anerkender altså, at fysiske spændinger og ubalancer, tanker og følelser er tæt sammenkoblede, og at de spiller en væsentlig rolle i ens mentale og følelsesmæssige velbefindende. Ved at kontakte og løsne de spændinger eller ubalancer, som sidder i kroppen, kan man få adgang til de årsager, som skabte dem. Kroppen tilpasser sig det levede liv og taler sit eget sprog. Vi kan lære at lytte og bevare en god kontakt gennem kropsterapeutiske behandlinger og ved at træne vores Brainflow.

Virker kropsterapi mod stress? 

Svaret er kort sagt, ja. Men hvorfor?  – skal man ikke bare slappe lidt af, hvis man er stresset? Og jo, det skal man helt sikkert. Men stress er primært en kropslig reaktion med udgangspunkt i et overbelastet nervesystem, hvorfor kropsterapi i mange tilfælde vil være den rette metode til behandling af stress. Både når skaden er sket og i høj grad som en forebyggende metode til at få ro på symptomerne, før de bliver langvarige. Netop dette skal du læse mere om herunder, hvor vi fortæller dig, hvordan kropsterapi hjælper mod og forebygger stressbelastning. 

Kropsterapi virker mod stress

Stress er en belastningstilstand, uanset om den er kortvarig eller langvarig. Langvarig stress vil dog helt naturligt belaste din krop i længere tid, hvorfor du kan opleve fysiske mén ved at være stresset i for lang tid af gangen.

Symptomer på stress

 • Indre uro
 • Hovedpine
 • Hjertebanken
 • Vægttab/vægtøgning 
 • Mavesmerter 
 • Dalende immunforsvar 

Kropsterapi til medarbejdere 

Hvis kropsterapi skal virke og allerhelst forebygge stress, skal vi i fællesskab ind og arbejde med en række forskellige ting. Det gør vi med vores ydelser, hvor vi oplyser, inspirerer og afholder workshops. Disse workshops skal gerne lede til et onlineforløb for virksomhedens medarbejdere, hvor vi skaber et større fokus på vigtigheden af at lære at administrere kroppens energiniveau. Onlineforløbet er sammensat af overskuelige tekster, lydfiler og præcise undervisningsvideoer med øvelser, teknikker, meditationer og illustrationer som allesammen har det formål, at de skal forebygge stress i kroppen og på den måde undgå langtidssygemeldinger og dårlig trivsel på arbejdspladsen.

Hvordan virker kropsterapi mod stress? 

 • Kropsterapi går ind og beroliger og regulerer nervesystemet
 • Skaber forbindelse mellem hovede og krop
 • Skaber ro i kroppens indre organer 
 • Åbner til et dybere åndedræt
 • Afspænder muskler og skaber gennemstrømning og liv i kroppen
 • Hjælper med at mindske unødig tankemylder
 • Genopretter kroppens Brainflow 
 • Giver en højere kropsbevidsthed og forståelse omkring årsager og sammenhænge ved symptomer

Hvor kan man finde kropsterapi i København? 

The Other Brains har mange års erfaringer inden for kropsterapi og tilbyder  både behandlinger og onlineforløb til private og skræddersyede løsninger med workshops, onlineforløb, behandlinger, retreats osv. til virksomheder

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at skabe et fælles fokus omkring det hele menneske på arbejdspladsen. Hvor medarbejderen i højere grad bliver klogere på sig selv og medskaber af en ny kultur, hvor kropslighed, ansvar og ejerskab er velkomment i samtalen om stresshåndtering. Vi er bosat i København og kommer gerne til jer og afholder workshop for medarbejdere og tilbyder også behandlinger i et lokale hos jer. På den måde sparer I både en masse transporttid og kan ligeså påbegynde arbejdet med at forebygge stress på jeres egen hjemmebane. 

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

Del på:
Læs også

En stresset hjerne er overbelastet og tror alt er farligt

24. november 2023

Er ondt i maven relateret til stress?

24. november 2023

Har du en stresset krop?

24. november 2023